Accommodaties

Op de camping

Accommodaties

Op de camping

Karakteristieke Chalets

Voor iedereen die comfort kan waarderen hebben wij diverse luxe chalets beschikbaar. Je verblijft in een karakteristieke chalet welke van alle gemakken is voorzien: eigen sanitair, goede bedden, een volledig ingerichte keuken en woonkamer, een overdekt terras en dat allemaal op een ruime staanplaats.

Wij beschikken over diverse chalets voor twee personen en chalets tot zes personen. De chalets kunnen wisselen qua indeling, maar bevatten allemaal dezelfde faciliteiten.

 

Stacaravans

Ook onze stacaravans zijn van alle gemakken voorzien: twee slaapkamers, badkamer en ingerichte keuken. Deze stacaravans zijn iets kleiner dan de chalets, maar dit gaat zeker niet ten koste van het comfort. Aan de voorkant van de stacaravans is tevens een (overdekt) terras te vinden. 

Ruime plaatsen voor eigen caravans, campers of tenten

De camping beschikt over voldoende staanplaatsen voor eigen caravans, campers en tenten. De locaties zijn altijd voorzien van een nabijgelegen stroom- en watervoorziening. Er zijn zowel schaduwrijke plekken als plekken met ruime zonuren: voor ieder wat wils.

De camping is ruim opgezet waardoor er voldoende privacy en ruimte is. De auto kan bij de staanplaats geparkeerd worden.

 

Bekijk de beschikbaarheid

Wil jij vertoeven in een van onze mooie chalets tijdens jouw vakantie? Of wil je weten of er nog kampeerplaatsen beschikbaar zijn? Gebruik dan de handige module hiernaast. Hierop kun je de actuele beschikbaarheid zien van onze accommodaties en kampeerplaatsen. Bovendien kun je ook gemakkelijk online reserveren.

Liever aan reservering plaatsen via een reserveringsformulier? Bezoek dan deze pagina. Voor meer informatie kun je natuurlijk ook contact met ons opnemen! 

Zin in een rustige of juist actieve vakantie voor de hele familie?

Kom dan naar tourtoirac!