Onze faciliteiten

Ontdek onze camping

Onze faciliteiten

Ontdek onze camping

Animatie

Als leerbedrijf bieden wij ieder jaar mogelijkheid voor stagiairs of stagiaires om bij ons de animatie te helpen verzorgen. Ons team zorgt voor leuke knutsel en spelactiviteiten. Verder wordt er wekelijks een bingoavond georganiseerd en is er ieder jaar een spannende spokentocht door het bos waar we zowel jong als oud blootstellen aan spanning en sensatie. De gezellige avonden houden daar niet op, want ook thema-avonden in het restaurant en muziekavonden met playbackshows voor kinderen komen ieder jaar weer aan bod.

Zwembaden

Camping Les Tourterelles heeft een groot aflopend zwembad en een kleiner bad voor de kinderen. De zwembaden zijn voorzien van een zonneterras en is gelegen naast de bar om snel even een versnapering te kunnen halen.

Sport & Spel

De camping heeft veel faciliteiten wat betreft sport en spel. Kinderen kunnen zich vermaken in onze speeltuin, welke is voorzien van een groot springkussen en diverse toestellen. Verder beschikt de camping over een voetbal- en basketbalveld, een tennisbaan en een speelveld voor jeu des boules. Daarnaast kun je gebruik maken van de outdoor tafeltennistafel en de indoor pooltafel. Nog niet actief genoeg? Dan kun je je ook wagen aan beachvolleybal op ons speciale strandje, welke direct gelegen is naast het zwembad.

Restaurant

Je hoeft gelukkig niet iedere avond zelf te koken. In ons restaurant staan onze koks voor je klaar om de lekkerste maaltijden te serveren. Je kunt zowel binnen plaatsnemen in ons gezellige restaurant of buiten op het terras, welke deels overdekt en deels zonnig is. Voor ieder wat wils!

Ook overdag kun je hier terecht voor een hapje en een drankje. Speciale (sport)evenementen op televisie kunnen bekeken worden op een groot scherm.

Manege

Paardenliefhebbers opgelet! De camping is voorzien van een prachtige stal waar dagelijks mooie buitenritten worden verzorgd. Op de rug van een van onze paarden of pony’s kun jij de prachtige natuur leren kennen. Voor gevorderden hebben wij avontuurlijke ritten en voor de beginners hebben wij rustige ritten.

Nog nooit op een paard gezeten? Geen probleem! Wij nemen je mee door de prachtige natuur onder goede begeleiding en leren je zelfs hoe jij een drafje kunt trotseren.

Sanitaire gebouwen

De camping heeft drie sanitaire gebouwen, verdeeld over het terrein. De gebouwen zijn ruim en worden dagelijks grondig schoongemaakt. Als campinggast heeft u warme douches, schone toiletten, voldoende wastafels en omkleed ruimtes.

Eén van de sanitairgebouwen is ingericht voor mindervaliden. Bij reservering kan gevraagd worden om een plek nabij dit gebouw.

Zin in een rustige of juist actieve vakantie voor de hele familie?

Kom dan naar tourtoirac!