Paardenvakantie Frankrijk

De plek waar iedere paardenliefhebber zich thuis voelt

Paardenvakantie Frankrijk

De plek waar iedere paardenliefhebber zich thuis voelt

Camping Les tourterelles

Gelegen in de idyllische vallei van de Auvézère, vind je – in het noorden van de Dordogne – Camping Les Tourterelles. De familie de Haay ontvangt hier al ruim dertig jaar haar gasten, in een bebost park van 12 hectaren. De camping heeft 99 plaatsen waarvan een aantal stacaravans en chalets. Door de prachtige ligging vind je hier kalmte en rust.

Angies Ranch

Paardenliefhebbers opgelet! Camping Les Tourterelles heeft een prachtige manege op eigen terrein: Angies Ranch. Onder leiding van Angelique en haar team verken je de prachtige natuur van de Dordogne. 

Op de rug van een van onze paarden of pony’s ontdek je prachtige bossen, weides, dorpen en rivieren. Onze dieren zijn gewend aan de omgeving en zijn geschikt voor verschillende niveaus. Voor iedereen hebben wij een geschikt paard ter beschikking.

 

Voor beginners en gevorderde ruiters

In het hoog- en laagseizoen organiseren wij bijna dagelijks meerdere ritten per dag. Wij bieden ritten aan voor gevorderde ruiters waarin je in stap, draf en galop de Dordogne verkent, maar ook aan beginnende ruiters, welke wij meenemen in stap en een drafje.

Nog nooit paardgereden? Geen probleem! Wij nemen je graag mee door ons mooie landschap. Met correcte begeleiding en uitleg in het Nederlands, Engels, Frans of Duits zorgen we dat jij een prachtige en veilige rit tegemoet gaat.

 

Zin in een rustige of juist actieve vakantie voor de hele familie?

Kom dan naar tourtoirac!