Sportieve vakantie Frankrijk

Een vakantie voor de hele familie

Sportieve vakantie Frankrijk

Een vakantie voor de hele familie

Camping Les tourterelles

Gelegen in de idyllische vallei van de Auvézère, vind je – in het noorden van de Dordogne – Camping Les Tourterelles. De familie de Haay ontvangt hier al ruim dertig jaar haar gasten, in een bebost park van 12 hectaren. De camping heeft 99 plaatsen waarvan een aantal stacaravans en chalets. Door de prachtige ligging vind je hier kalmte en rust.

Paardrijden

Paardenliefhebbers opgelet! Camping Les Tourterelles heeft een prachtige manege op eigen terrein: Angies Ranch. Onder leiding van Angelique en haar team verken je de prachtige natuur van de Dordogne.

Op de rug van een van onze paarden of pony’s ontdek je prachtige bossen, weides, dorpen en rivieren. Onze dieren zijn gewend aan de omgeving en zijn geschikt voor verschillende niveaus. Voor iedereen hebben wij een geschikt paard ter beschikking. Wij nemen zowel gevorderde ruiters als beginnende ruiters met ons mee. Ook als je nog nooit op een paard gezeten hebt kun je bij ons op een veilige manier de omgeving verkennen op de rug van een paard.

Rotsklimmen

Vlakbij Camping Les Tourterelles verzorgt Vert’Auvézère rotsklimmen voor jong en oud. Onder leiding van ervaren instructeurs kun je klimmen in de Franse natuur.

Boomklimmen

Nabij de camping is er een groots boomklimpark. Hier is plezier voor de hele familie gegarandeerd. Het park is namelijk voorzien van een tiental banen met wisselende moeilijkheidsgraad. Er zijn oefenparcours, kinderparcours en een variatie aan gemakkelijke en moeilijke parcours tot wel meters hoog in de bomen.

Veiligheid staat in dit park voorop: het klimpark is voorzien van een speciaal veiligheidsmechanisme waarbij je jezelf niet meer los kunt koppelen onderweg.

Sporten op de camping

Zoek je het liever dichterbij de caravan? Geen probleem, camping Les Tourterelles heeft voldoende faciliteiten. Je kunt een balletje slaan op onze tennisbaan, je wagen aan een potje jeu des boules, gebruik maken van de outdoor tennistafel of volleyballen op ons speciale strandje.

Golfen

Liefhebbers van golf zullen ook niet teleurgesteld worden. Nabij de camping is er een natuurlijke golfbaan waar een balletje geslagen kan worden.

 

Zin in een rustige of juist actieve vakantie voor de hele familie?

Kom dan naar tourtoirac!